Cumartesi

Para kazandıran 5 mobil uygulama PART 2

para-kazandiran-uygulama66 – GymPact
Yapmanız gereken: spor salonunda egzersiz yapın ve para kazanın. Gerçekten! GymPact ile haftalık anlaşma yaptıktan sonra gittiğiniz her gün için ödeme alırsınız ve gitmeniz her gün içinde ödeme yaparsınız. Bu uygulama da ödül ve ceza sistemi vardır.
Kazancınız: en az yarım saat süren her idman için 0.50 dolar ve 0.75 dolar arası para kazanabilirsiniz. Ve rejiminizi takip ederek sağlıklı ve fit kalırsınız.
Platform: iOS


para-kazandiran-uygulama77 – Gigwalk
Yapmanız gereken: Gigwalker olun ve müşteriler için önceden belirlenen belli görevleri yerine getirin. Görevlerin ücretleri önceden belirlenir. Herhangi bir yerin fotoğrafının çekilmesi, el ilanlarının dağıtılması, yeni bir barı veya ürünü denenmesi ve hatta gizli müşteri olmak gibi görevler vardır. Temelde doğru zamanda doğru yerde olarak müşterilerin gözü kulağı oluyorsunuz.
Kazancınız: bir saat için 10 dolar ve 15 dolar arası para kazanabilirsiniz.
Platform: iOS

para-kazandiran-uygulama88 – Shopkick
Yapmanız gereken: alışveriş tutkunuysanız trendleri ve pazarlık yapmayı seviyorsanız sadece kendiniz olarak ‘kicksler’ kazanabilirsiniz. Üye işyerine girdiğinizde ve/veya alışveriş yaptığınızda kickler yani puanlar kazanırsınız ve kickler karşılığında ödüller alırsınız.

Kazancınız: en az yarım saat süren her idman için 0.50 dolar ve 0.75 dolar arası para kazanabilirsiniz. Ve rejiminizi takip ederek sağlıklı ve fit kalırsınız.
Platform: iOS

9 – ESPN Streak For The Cash

para-kazandiran-uygulama9Yapmanız gereken: bildiğiniz spor takımlarını düşünün. Daha sonra her maç için tahminler yapın ve bir ay içinde en fazla seri galibiyet alan kişi olmaya çalışın.  İşleri zorlaştırmak için farklı 10 spor türü için de tahminler yapın ve serinizi devam ettirin.
Kazancınız: bir takım veya oyuncu için en uzun galibiyet serisini yapan kişi 50,000 dolarlık aylık birincilik ödülünü kazanır.
Platform: iOS | Android


10 – Phewtick

para-kazandiran-uygulama10Yapmanız gereken: Phewtick’i telefonunuza indirin, biriyle tanışın, kare kodunu (QR Code  ) tarayın ve sadece bu kişiyle buluşma karşılığında para kazanın.
Kazancınız: Kazandığınız puanları nakde çevirebilir veya Unicef gibi kuruluşlara bağışlayabilirsiniz. Böylece hem para kazanmış hem de boş zamanlarınızda yeni insanlarla tanışmış olursunuz.
Platform: iOS | Android
Siz değerli okuyucularımız için para kazandıran en iyi mobil uygulamaları araştırmaya devam edeceğiz.
BOL KAZANÇLAR "Teknoplayz.blogspot.com"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder