Cumartesi

Para kazandıran 5 mobil uygulama PART 1 (iOS & Android)

Merhaba Teknoplayz.blogspot.com Takipcileri bu konumuzda sizlere Mobil cihazlarınızdan Para kazanabileceğiniz Uygulamaları Tanıtıtacağız Umarım İşinize Yarar Bol Kazançlar. ;)
iOS veya Android cihazlardaki uygulamalara ne kadar para ödüyorsunuz? Peki bazı uygulamaları kullanarak para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? Ancak uygulamalar ile para kazanmak için market alışverişi yapmak, tanıtım filmleri izlemek, fotoğraflar çekmek ve yeni insanlarla tanışmak gibi görevleri yerine getirmeniz gerekli. Kulağa ilginç geliyor değil mi?
Bu yazımızda sizlere para ve ödül kazandıran en güzel 10 mobil uygulamadan bahsedeceğiz. İşte o uygulamalar:

1 – Field Agent

para-kazandiran-uygulama2
Yapmanız gereken: Bazı görevleri yerine getirmek için saha temsilcisi oluyorsunuz. Uygulama neler yapacağınız ve yerel alışveriş merkezi, market veya şehrin belli bir noktası gibi nerelere gideceğinizle ilgili talimatlar verir. Görevin iki saat içinde tamamlanması gerekir.
Kazancınız: her görev için 2 dolar ve 12 dolar arası ücret ödeniyor ve ödemeler PayPal aracılığıyla yapılıyor.
Platform: iOS



2 – CheckPoints


para-kazandiran-uygulama3
Yapmanız gereken: market, cafe veya alışveriş merkezlerinde kendinizi işaretleyerek, bu esnada aldıklarınızın fotoğrafını çekerek ve hatta arkadaşlarınızın CheckPoints’e üye olmasını sağlayarak para kazanabilirsiniz.
Kazancınız: kazandığınız puanları Amazon.com, oyunlara ve daha fazlasına çevirebiliyorsunuz.
Platform: iOS | Android


 3 – EasyShift

para-kazandiran-uygulama1Yapmanız gereken: fotoğraf çekmek, fikir vermek veya bir ürünün fiyatını kaydetmek gibi basit görevleri yerine getiriyorsunuz. Birkaç görev tamamladıktan sonra terfi ediyorsunuz ve daha yüksek ödemeli görevlerin kilidini açarak daha yüksek ödemeler alıyorsunuz.
Kazancınız: ödemeler PayPal aracılığıyla yapılıyor ve 48 saat içinde hesaba geçiyor.
Platform: iOS


4 – App Trailers

para-kazandiran-uygulama4Yapmanız gereken: uygulamalarla ilgili tanıtım videolarını izleyin ve para kazanın. Tanıtım videoları ile ilgili dürüst yorumlar yaparak uygulama geliştiricilerin video tanıtımlarını tamamlamalarına yardımcı olun.
Kazancınız: izlediğiniz her video için yarım sent kazanabilirsiniz. Demoların denenmesi karşılığında 9 sent ve 1 dolar arası ödeme yapılır. Bir arkadaşınızın sizin referansınızla üye olması karşılığında 50 puan kazanırsınız.
Platform: iOS | Android

5 – Iconzoomer

para-kazandiran-uygulama5Yapmanız gereken: size verilen görevlerin fotoğraflarını çekin. Örneğin öğle yemeğiniz, içeceğiniz veya giydiğiniz ayakkabının fotoğrafını çekin ve her çekimden para kazanın.
Kazancınız: tamamlanan her görev için PayPal aracılığıyla ödeme alırsınız veya bedava ürün kazanırsınız. Ayrıca Unicef’e bağış yapma seçeneğiniz de var.
Platform: iOS | Android

BOL KAZANÇLAR PART 2 DE YAYINLANACAKTIR....!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder